Как да изчистим салона в колата с пяна за сухо пране Ultra™?

Всички обичаме да пътуваме в изчистен и ухаещ на свежо автомобил. Когато обаче се замислим за процеса по поддържане, често си представяме, че това е някаква ужасно трудоемка и непосилна задача. Уви, ще разберете, че въобще не е така!

За какви повърхности е подходяща пяната?

Нашата английска пяна за тапицерия почиства ефективно всички видове текстил, алкантара и винил. Това я прави подходяща за толкова много повърхности, някои от които са: седалките от плат на автомобила, подлакътникът, корите на вратите, таванът, багажният отсег, всички мебели от плат вкъщи и в градината, за пране на матраци, килими, пътеки и много много други.

Как се използва?

Използването на почистващата ни пяна за сухо пране е всъщност елементарно. Случва се в три бързи стъпки, ето кои са те:

1. Разклащате добре флакона и впръсквате равномерно количество пяна върху предварително изчистената от боклуци повърхност.

2. Изчаквате 1 минута да подейства и проникне дълбоко в тъканите на плата, след което започвате да търкате с четката подарък с кръгови движения.

3. Накрая забърсвате повърхността с чиста микрофибърна кърпа, това е всичко!


Вижте нашите ПРОМО офери за пяната тук.

Как действа пяната за сухо пране Ultra™?

Пяната за пране на сухо Ultra™ е английски продукт, който действа на следния принцип:

1. Прониква дълбоко в тъканите на плата, разгражда мръсотията и я извежда на повърхността.

2. С помощта на четката с мек косъм, която ви подаряваме към всяка пяна, ще засилите още повече действието на проникване и разграждане на мръсотията.

3. Веднъж изкарана на повърхността, тази мръсотия трябва да бъде забърсана и отстранена с чиста микрофибърна кърпа, чиито власинки ще уловят максимално количество от нея.

4. Бонус след употребата на продукта е приятният аромат на свежест.

Заключение и таен бонус.

За да бъде винаги автомобилът ви изряден и чист, и да сте спокойни вкъщи с малки деца или домашни любимци, най-добрият ви приятел в почистването е пяната за сухо пране Ultra™. Флаконът е 400мл, които са достатъчни за до две цялостни почиствания на целия интериор на колата. Продуктът не заема много място и удобно може да бъде прибран във всеки автомобил.


Имаме и таен ПРОМО КОД "ART10" за всички, които стигнаха до края на статията, с него ще получите още 10% отстъпка от цялата стойност на поръчката ви на почистващата пяна при нас. Успех и много безаварийни километри от екипа на ClickTuk.com!

Виж пяната тук