Как да изчистим салона в колата с пяна за сухо пране Zollex?

Всички обичаме да пътуваме в изчистен и ухаещ на свежо автомобил. Когато обаче се замислим за процеса по поддържане, често си представяме, че това е някаква ужасно трудоемка и непосилна задача. Уви, ще разберете, че въобще не е така!

За какви повърхности е подходяща пяната?

Нашата пяна за сухо пране на тапицерия почиства ефективно всички видове текстил, алкантара и винил. Това я прави подходяща за толкова много повърхности, някои от които са: седалките от плат на автомобила, подлакътникът, корите на вратите, таванът, багажният отсег, всички мебели от плат вкъщи и в градината, за пране на матраци, килими, пътеки и много много други.

Как се използва?

Използването на почистващата ни пяна за сухо пране е всъщност елементарно. Случва се в три бързи стъпки, ето кои са те:


1. Разклащате добре флакона и впръсквате равномерно количество пяна върху предварително изчистената от боклуци повърхност.


2. Изчаквате 1 минута да подейства и проникне дълбоко в тъканите на плата, след което започвате да търкате с четката на капачката на продукта с кръгови движения.


3. Накрая забърсвате повърхността с чиста микрофибърна кърпа, това е всичко!


Вижте нашите ПРОМО офери за пяната тук.

Как действа пяната за сухо пране Zollex?

Пяната за пране на сухо Zollex е ефикасен продукт, който действа на следния принцип:


1. Прониква дълбоко в тъканите на плата, разгражда мръсотията и я извежда на повърхността.


2. С помощта на силиконовата четка от капачката ще засилите още повече действието на проникване и разграждане на мръсотията.


3. Веднъж изкарана на повърхността, тази мръсотия трябва да бъде забърсана и отстранена с чиста микрофибърна кърпа, чиито власинки ще уловят максимално количество от нея.


4. Бонус след употребата на продукта е приятният аромат на свежест.

Заключение и таен бонус.

За да бъде винаги автомобилът ви изряден и чист, и да сте спокойни вкъщи с малки деца или домашни любимци, най-добрият ви приятел в почистването е пяната за сухо пране Zollex. Флаконът е 650мл, които са достатъчни за до четири цялостни почиствания на целия интериор на колата. Продуктът не заема много място и удобно може да бъде прибран във всеки автомобил.


Имаме и таен ПРОМО КОД "ART10" за всички, които стигнаха до края на статията, с него ще получите още 10% отстъпка от цялата стойност на поръчката ви на почистващата пяна при нас. Успех и много безаварийни километри от екипа на www.ClickTuk.com!

Виж пяната тук