Авто възглавнички и ползите от тях при пътуване

Пътувате ли често в автомобила си? Ако отговорът е "ДА", то това значи, че бихте имали страхотна полза от авто възглавничките на clicktuk.com. Те не само имат страхотен дизайн, но и доказано ще намалят напрежението във врата след дълъг път и ще допринесат за едно още по-комфортно пътуване, на което да се насладите.

Как се използват?

Авто възглавничките ни се поставят на подглавника на всеки модел автомобил, дори и на тези със спортни седалки тип "корито". Захващането се случва с еластична лента, която закрепва стабилно възглавничката на подходящото място, така че да получите оптимална опора на врата. Имат и цип на гърба, от който можете да регулирате пълнежа на възглавничките с вата.

Какви цветове са?

Разполагаме с три цвята авто възглавнички от кожа - черни, бежови и сиви. Можете да съчетаете вашият салон в автомобила (кожен или от плат) с правилния цвят възглавнички. Вижте всички цветове тук.

За кого са подходящи?

Авто възглавничките са авто аксесоар, подходящ за всеки - мъже и жени на всякаква възраст биха имали полза от употребата на продукта, и биха се чувствали по-комфортно при шофиране.

Заключение.

Авто възглавничките на clicktuk.com ще направят всяко ваше пътуване още по-комфортно и ще разчупят чудесно интериора на автомобила ви. Вижте пълната информация за тях, както и повече снимки на линка отдолу.

Виж възглавничките тук