Бърза поръчка: 0885254016

Мото-вело козметика

Козметика за екстериор

Почистваща авто-мото козметика и добавки

ВИЖ ПОВЕЧЕ
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Козметика за интериор

ВИЖ ПОВЕЧЕ

    40.00лв.

19.99лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Авто възглавнички:

черни, бежови и сиви

Добавки за автомобила и авто възглавнички

Добавка за почистване на дизелови дюзи

    40.00лв.

23.99лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Добавка за масло при бензин и дизел

    40.00лв.

19.99лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Добавка за почистване на бензинови инжектори

    40.00лв.

19.99лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

В онлайн магазин clicktuk.com ще откриете английска авто и мото почистваща козметика за интериор и екстериор, както и добавки за перфектна работа на двигателя на автомобила, и кожени авто възглавнички за опора на врата в три цвята.

Какво се предлага в онлайн магазин clicktuk.com?

Как мога да направя поръчка в clicktuk.com?

Улеснили сме процеса максимално за своите клиенти, просто изберете продукт от съответната категория в сайта ни, кликнете на него и след това на червения бутон "КУПИ СЕГА". Това действие ще ви отведе до попълването на кратка форма с данни за доставката, след което ще приемем и обработим поръчката ви. Ако нямате възможност да пишете, винаги може да направите бърза поръчка на тел: 0885 254 016 от 9:00ч. до 19:00ч

Защо да си поръчам автокозметика?

След като сте на нашия сайт, то по всяка вероятност вие сте автомобилен фен и маниак на тема поддръжка на автомобила и авто детайлинг/auto detailing. За всички нас е удоволствие да поддържаме и да обгрижваме с максимално внимание любимия си автомобил, точно за това предлагаме продукти, с които сами бързо и лесно да постигнете перфектни резултати в почистването на автомобила отвън и отвътре, без нужда от специални умения и инструменти.

Защо да си поръчам добавки за автомобила?

Щом обичате автомобила си и това да го поддържате безкомпромисно, то бихте искали да поддържате двигателя и горивната му система в отлично здраве с доказали се добавки.


Добавките за автомобили се използват в авто индустрията от десетилетия насам. Употребата им може да бъде превантивна - без да има проблем, както и при вече появил се такъв. Авто добавките, които сме подбрали за нашите клиенти са на английската компания Carlube - част от компанията майка CarPlan, основана през далечната 1954г. в Манчестър, Англия.


При нас ще намерите три доказали се във времето добавки с безкомпромисно действие:


1. Добавка за почистване на дизелови дюзи;

2. Добавка за почистване на бензинови инжектори;

3. Добавка за подобряване качествата на двигателното масло при бензин и дизел.


И трите добавки са изпитани многократно във времето и дават страхотни резултати.

Екипът на ClickTuk ви пожелава много безаварийни километри с любимия автомобил или мотор!

Защо да си поръчам мото - вело козметика?

Ние сме на мнение, че мото - вело феновете са дори още по-вманиачени в любимата си машина от авто феновете. Точно за това направихме и отделна секция в нашия сайт, специално за вас! В нея ще намерите продукти от нашето портфолио, които са подходящи за почистване и поддръжка на любимия ви мотор, ATV, UTV и др.

Защо да си поръчам авто възглавнички?

Авто възглавничките са изключително полезен и красив аксесоар за всеки шофьор, чудесен избор са и за подарък. Те се поставят между подглавника и облегалката на седалката, като функцията им е да облекчават натоварването във врата при продължително шофиране, както и да направят интериора в автомобила ви още по-красив и интересен. Предлагаме кожени авто възглавнички в три цвята - черни, бежови и сиви като най-масовите цветове авто тапицерия.